Het is mijn missie om creatieve ondernemers te helpen een sterk merk neer te zetten door de juiste focus, een sterke strategie en enorm aantrekkelijk design, zodat je als je unieke zelf, opvalt in de markt en de juiste klanten aantrekt.

Thuiskomen bij A la Eve

het team


Het laten ontwerpen en maken van een trouwjurk is een bijzonder proces. Daarom is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Niets is te gek en ons team staat klaar voor jou! In onze boutique proberen we dan ook zoveel mogelijk een warme en huiselijke sfeer te creëren. Er is een knusse bank voor jouw gezelschap, een rek met proefjurken en een ruime paskamer die jou in alle gemakken kan voorzien. En alles is natuurlijk in romantische sferen. Daarom hopen wij ook jou binnenkort te mogen verwelkomen in onze bruidsboutique.

Hanneke
Eigenaar & Designer

Cobie
Atelier assistent

Monique
Front desk manager

Jeanet
Stagiaire

Laura
Stagiaire

focus

no. 01

ontdek →

ik wil de juiste focus
terug vinden & weer vol
energie aan de slag gaan

waar kan ik je mee helpen?

strategie

no. 02

ontdek →

ik wil een sterke strategie ontwikkelen waar ik mijn bedrijf door kan laten (door)groeien

design

no. 03

ontdek →

ik wil mijn boodschap op 
een aantrekkelijke manier
overbrengen, zodat het meer 
impact maakt

Je hoort het vaker van me en zeer waarschijnlijk ook van anderen: jij bent bijzonder. Jij hebt een gave gekregen om anderen vooruit te helpen, te enthousiasmeren en waardevolle zaadjes te planten. Jij geeft mensen zelfvertrouwen, bent oprecht in je enthousiasme en meedenken en dat werkt zo aanstekelijk!

Sabine Nobbe - 
Sabine Nobbe fotografie