afspraken

alles dat je weten wilt over de afspraken die nodig zijn voor jouw trouwjurk

no. 01

Hanneke heeft 2 trouwjurken voor mij gemaakt. Door een scoliose is mijn rug niet recht, dus normale trouwjurken stonden mij niet mooi. Hanneke heeft een prachtige eerste trouwjurk gemaakt voor mijn Nederlandse bruiloft. Daarna ben ik ook nog in Nepal getrouwd (met dezelfde man) en ook daarvoor heeft ze een geweldige jurk gemaakt met Nepalese stoffen."

Marije Adhikari

Marije Adhikari

F.A.q.

Wat anderen zeggen

Een jurk laten maken kan een hele stap zijn. We trekken immers niet zomaar een jurk uit de kast, maar gaan het stap voor stap ontwerpen en maken, precies naar jouw wensen. Om de drempel naar deze stap te verlagen is het ontwerpgesprek gratis en volledig vrijblijvend. Zo krijg je beeld van hoe jouw jurk eruit gaat zien en leer je mij en mijn werkwijze ook alvast een beetje kennen. Na deze afspraak kan je beslissen al dan niet opdracht te geven voor het maken van jouw droomjurk.

Natuurlijk! Het laten maken van jouw trouwjurk is een bijzonder proces, natuurlijk mag je hier foto’s van maken. Daarbij maken wij zelf ook foto’s van het gehele proces, en leggen dit vast in een fotoboekje dat je bij de laatste afspraak met je jurk mee krijgt. Je mag ons natuurlijk ook altijd taggen in de foto’s die je deelt op Instagram @a_la_eve.

Absoluut! Ik raad het zeker aan om iemand mee te nemen die jou goed kent en je waar nodig kan helpen bij het maken van keuzes. Omdat Atelier Hannah een kleine boutique heeft kunnen er maximaal 4 personen met je mee komen

Jazeker! Om reistijd en reiskosten te besparen is het mogelijk dat we de afspraken anders verdelen. Het beste kun je daarom even contact opnemen voor de mogelijkheden.

Het hele proces van de eerste schets tot de laatste pasafspraak duurt zo’n 6 maanden. Daarom adviseer ik je 8 tot 12 maanden voor de grote dag een afspraak te plannen voor het ontwerpgesprek. 

Ik ben net verloofd, wanneer kan ik het beste langs komen?

*excl. BTW

focus sessie

investering €145,-

Ik ben net verloofd, wanneer kan ik het beste langs komen?

Help! Ik ga over een hele korte periode al trouwen, kan ik nog een jurk bij Atelier Hannah laten maken?

Afhankelijk van de tijd die er nog over is kunnen wij een spoedlevering regelen. Hiervoor gelden speciale voorwaarden. Omdat bij spoedleveringen elke situatie anders is, kun je het beste contact met mij opnemen. Dan kan ik je meteen vertellen welke mogelijkheden wij aanbieden.

Ik twijfel nog of ik een afspraak wil plannen, wat kan ik het beste doen?

Als je twijfelt over het maken van een afspraak, bel mij dan even! Ik begrijp dat heel goed dat het een heel persoonlijk en uniek proces is om het maken van jouw trouwjurk zo uit handen te geven. Daarom is het extra belangrijk dat er een goede klik is. Ik vertel je daarom ook graag persoonlijk over mijn werkwijze, wat je kunt verwachten en hoe ons team voor je klaar staat! Verder kun je altijd de website en onze social media bekijken voor voorbeelden van andere bruiden die je al voorgingen! 

Het proces van ontwerpen en maken van jouw unieke trouwjurk gaat niet zomaar. Als wij samen bezig zijn met de jurk voor jullie grote dag wil ik alle tijd en aandacht voor jou beschikbaar hebben. Daarom werk ik alleen op afspraak.

Werk je alleen op afspraak? Of kan ik ook even binnen lopen?

Wat kost een ontwerpgesprek?

Mag ik foto’s maken in de boutique van A la eve?

Kan ik vrienden of familie meenemen naar de afspraken?

Ik woon ver van Kommerzijl, kan je dan wel een trouwjurk voor me maken?

strategie

hoe werkt het?

In 1 uur creëren we een duidelijke focus waardoor je helder hebt welke volgende stappen de juiste zijn

Wanneer jij behoefte hebt aan meer focus in je bedrijf - op welke manier dan ook, dan is dit uur perfect om alles weer even scherp te krijgen en met de juiste enthousiasme en focus weer verder te kunnen.

Het werkt als volgt:

1. Je boekt een sessie

2. Wanneer je deze sessie betaald hebt ontvang je automatisch een mail om een datum + tijd in mijn agenda te boeken.

3. Je ontvangt per mail een vragenlijst, met de vraag of je die uiterlijk 24 uur voor onze sessie wil terug sturen, zodat ik me kan inlezen in je vraag. 

4. Ik ga je ondertussen gezellig volgen op instagram - want ik vind het natuurlijk heel leuk om je alvast een beetje te leren kennen!

5. Ca. 30 minuten voor onze sessie krijg je van mij de link toe gestuurd waar de online sessie plaats vindt. 

6. We hebben een super fijn, open en inspirerend uur waarin ik alle aandacht heb voor jou, jouw verhaal en je help om de juiste focus terug te brengen in je onderneming.

Klinkt dat goed? Wacht dan niet langer en investeer in jezelf, je bedrijf en zorgt dat je weer gaat GENIETEN van het ondernemerschap!

ga terug & boek de sessie

Toen wij zouden trouwen had ik nog maar een korte tijd om mijn trouwjurk te vinden. Toen ik in contact kwam met Hanneke wou zij die uitdaging aangaan om mijn droomjurk te maken. En zo ging het. Binnen een paar dagen.zat ik dan in het atelier met Hanneke mijn jurk te bespreken, en de stoffen uit te zoeken. En in diezelfde afspraak werd het pasmodel voor mij gemaakt. En zo ging het, de volgende afspraak stond mijn jurk op de paspop..vol tranen want wat was die mooi. De pas afspraken volgden en een paar dagen voor de grote dag mocht ik hem mee naar huis. Ik werd zo goed geholpen door Hanneke. Door haar creatieve ideeën en haar talent was mijn droomjurk precies mijn jurk zoals ik hem in mijn hoofd had. 

Sjaronne Bosschaart

Wat anderen zeggen