afspraken

alles dat je weten wilt over de afspraken die nodig zijn voor jouw trouwjurk

no. 01

Een jurk laten maken kan een hele stap zijn. We trekken immers niet zomaar een jurk uit de kast, maar gaan het stap voor stap ontwerpen en maken, precies naar jouw wensen. Om de drempel naar deze stap te verlagen is het ontwerpgesprek gratis en volledig vrijblijvend. Zo krijg je beeld van hoe jouw jurk eruit gaat zien en leer je mij en mijn werkwijze ook alvast een beetje kennen. Na deze afspraak kan je beslissen al dan niet opdracht te geven voor het maken van jouw droomjurk.

Natuurlijk! Het laten maken van jouw trouwjurk is een bijzonder proces, natuurlijk mag je hier foto’s van maken. Daarbij maken wij zelf ook foto’s van het gehele proces, en leggen dit vast in een fotoboekje dat je bij de laatste afspraak met je jurk mee krijgt. Je mag ons natuurlijk ook altijd taggen in de foto’s die je deelt op Instagram @a_la_eve.

Absoluut! Ik raad het zeker aan om iemand mee te nemen die jou goed kent en je waar nodig kan helpen bij het maken van keuzes. Omdat Atelier Hannah een kleine boutique heeft kunnen er maximaal 4 personen met je mee komen

Jazeker! Om reistijd en reiskosten te besparen is het mogelijk dat we de afspraken anders verdelen. Het beste kun je daarom even contact opnemen voor de mogelijkheden.

Het hele proces van de eerste schets tot de laatste pasafspraak duurt zo’n 6 maanden. Daarom adviseer ik je 8 tot 12 maanden voor de grote dag een afspraak te plannen voor het ontwerpgesprek. 

Ik ben net verloofd, wanneer kan ik het beste langs komen?

Ik ben net verloofd, wanneer kan ik het beste langs komen?

Help! Ik ga over een hele korte periode al trouwen, kan ik nog een jurk bij
A la Eve laten maken?

Afhankelijk van de tijd die er nog over is kunnen wij een spoedlevering regelen. Hiervoor gelden speciale voorwaarden. Omdat bij spoedleveringen elke situatie anders is, kun je het beste contact met mij opnemen. Dan kan ik je meteen vertellen welke mogelijkheden wij aanbieden.

Als je twijfelt over het maken van een afspraak, bel mij dan even! Ik begrijp dat heel goed dat het een heel persoonlijk en uniek proces is om het maken van jouw trouwjurk zo uit handen te geven. Daarom is het extra belangrijk dat er een goede klik is. Ik vertel je daarom ook graag persoonlijk over mijn werkwijze, wat je kunt verwachten en hoe ons team voor je klaar staat! Verder kun je altijd de website en onze social media bekijken voor voorbeelden van andere bruiden die je al voorgingen! 

Het proces van ontwerpen en maken van jouw unieke trouwjurk gaat niet zomaar. Als wij samen bezig zijn met de jurk voor jullie grote dag wil ik alle tijd en aandacht voor jou beschikbaar hebben. Daarom werk ik alleen op afspraak.

Werk je alleen op afspraak? Of kan ik ook even binnen lopen?

Wat kost een ontwerpgesprek?

Mag ik foto’s maken in de boutique van A la eve?

Kan ik vrienden of familie meenemen naar de afspraken?

Ik woon ver van Hoogeveen, kan je dan wel een trouwjurk voor me maken?

Ik twijfel nog of ik een afspraak wil plannen, wat kan ik het beste doen?

Ik ben net verloofd, wanneer kan ik het beste langs komen?

Help! ik ga over een hele korte periode al trouwen, kan ik nog een jurk bij A la Eve laten maken?

werk je alleen op afspraak? of kan ik ook even binnen lopen?

Toen wij zouden trouwen had ik nog maar een korte tijd om mijn trouwjurk te vinden. Toen ik in contact kwam met Hanneke wou zij die uitdaging aangaan om mijn droomjurk te maken. En zo ging het. Binnen een paar dagen.zat ik dan in het atelier met Hanneke mijn jurk te bespreken, en de stoffen uit te zoeken. En in diezelfde afspraak werd het pasmodel voor mij gemaakt. En zo ging het, de volgende afspraak stond mijn jurk op de paspop..vol tranen want wat was die mooi. De pas afspraken volgden en een paar dagen voor de grote dag mocht ik hem mee naar huis. Ik werd zo goed geholpen door Hanneke. Door haar creatieve ideeën en haar talent was mijn droomjurk precies mijn jurk zoals ik hem in mijn hoofd had. 

Sjaronne Bosschaart

Wat anderen zeggen