de Jurk

alles dat je weten wilt over de afspraken die nodig zijn voor jouw trouwjurk

no. 02

Alle trouwjurken worden op maat gemaakt, dat betekent dat we voor alle vormen en maten dé jurk kunnen maken. Een trouwjurk waarin jouw figuur het beste uitkomt en die past bij je wensen.

Als je een hele specifieke wens hebt, dan raad ik het zeker aan om even te bellen en wat plaatjes of schetsen te mailen of appen naar Hanneke. Zo kan ik je meteen vertellen welke mogelijkheden er zijn en of dat aansluit bij jouw wensen.

Voorafgaand aan het ontwerpgesprek zal ik vragen naar je budget. Als we de stoffen gaan bekijken zal ik alleen stoffen laten zien die binnen jouw budget vallen. Ook de opties die we bespreken vallen binnen dit budget. Dit alles om te voorkomen dat je verliefd wordt op een stof of ontwerp die niet in je budget past. Ik begrijp dat een bruiloft genoeg kosten met zich mee brengt! De meeste japonnen kosten tussen de 1800-2200, en ze beginnen vanaf 1500.

Ik ben net verloofd, wanneer kan ik het beste langs komen?

*excl. BTW

focus sessie

investering €145,-

Wat kost een trouwjurk van A la Eve?

Ik wil niet in het wit trouwen, heb je ook gekleurde stoffen?

Jazeker en of we die hebben!
Staalkaarten vol met alle kleuren van de regenboog. Ook hebben we verschillende stoffen zoals: satijn, taft, tulle, chiffon, crepe georgette en stapels kant in alle vormen en kleuren. 

Ik heb een lastige maat of een extra aanpassing nodig voor mijn trouwjurk, kan ik dan terecht bij A la EVe?

Ik heb een hele specifieke wens, maar weet niet of je daaraan kunt voldoen. Wat moet ik doen? 

terug

strategie

hoe werkt het?

In 1 uur creëren we een duidelijke focus waardoor je helder hebt welke volgende stappen de juiste zijn

Wanneer jij behoefte hebt aan meer focus in je bedrijf - op welke manier dan ook, dan is dit uur perfect om alles weer even scherp te krijgen en met de juiste enthousiasme en focus weer verder te kunnen.

Het werkt als volgt:

1. Je boekt een sessie

2. Wanneer je deze sessie betaald hebt ontvang je automatisch een mail om een datum + tijd in mijn agenda te boeken.

3. Je ontvangt per mail een vragenlijst, met de vraag of je die uiterlijk 24 uur voor onze sessie wil terug sturen, zodat ik me kan inlezen in je vraag. 

4. Ik ga je ondertussen gezellig volgen op instagram - want ik vind het natuurlijk heel leuk om je alvast een beetje te leren kennen!

5. Ca. 30 minuten voor onze sessie krijg je van mij de link toe gestuurd waar de online sessie plaats vindt. 

6. We hebben een super fijn, open en inspirerend uur waarin ik alle aandacht heb voor jou, jouw verhaal en je help om de juiste focus terug te brengen in je onderneming.

Klinkt dat goed? Wacht dan niet langer en investeer in jezelf, je bedrijf en zorgt dat je weer gaat GENIETEN van het ondernemerschap!

ga terug & boek de sessie